Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytandan korunmak

Rüyada şeytandan korunmak

Rüyada şeytandan korunmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytandan korunmak gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada şeytandan korunmak için dua okumak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytandan korunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada korunmak için dua okumak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurdan korunmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada depremden korunmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, saadetinin yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada aslan tarafından korunmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, esenliği bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments