Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korunmak için dua okumak

Rüyada korunmak için dua okumak

Rüyada korunmak için dua okumak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sevdiklerini de koruyacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada korunmak için dua okumak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada şeytandan korunmak için dua okumak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.

Rüyada korunmak için dua okumak kazançsız işler peşinde olmaya, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada melekler tarafından korunmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılan tarafından korunmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunlarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret eder.

Rüyada selden korunmak evlatlarından memnun olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına delalet eder.

Rüyada korunduğunu görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşten korunmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments