Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan korunmak

Rüyada yağmurdan korunmak

Rüyada yağmurdan korunmak zaaflarına kapılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan korunmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmurdan korunmak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada selden korunmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekten korunmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korunmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada şeytandan korunmak için dua okumak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada melekler tarafından korunmak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments