Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada körleri görmek

Rüyada körleri görmek

Rüyada körleri görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada körleri gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada kör tavuk görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kör kuyu görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada anneni kör görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada anneyi kör görmek istediği herşeye kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini kör görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek bir uzmana başvurulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments