Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör tavuk görmek

Rüyada kör tavuk görmek

Rüyada kör tavuk görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, büyük başarılar kazanılacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kör tavuk gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada kör tavuk görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör kadına yardım etmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kör sinek görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör köpek görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birini kör etmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kör taklidi yapmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments