Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör kuyu görmek

Rüyada kör kuyu görmek

Rüyada kör kuyu görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kafasının boşalacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör kuyu gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Rüyada kör kuyu görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına işarettir.

Rüyada kör kuyuya düşmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör inek görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulur.

Rüyada kızının kör olduğunu görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada körlere yardım etmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet eder.

Rüyada kör kedi görmek daha güçlü bir hale geleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments