Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordon görmek

Rüyada kordon görmek

Rüyada kordon görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine inanılır.

Rüyada kordon gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere rivayet eder.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bebek kordonunu kesmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kordon görmek dileklerinin yerine geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kordonsuz saat görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada kordon kesmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments