Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kordon görmek

Rüyada altın kordon görmek

Rüyada altın kordon görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada altın kordon gördüyseniz:

  • Gerek diğer sebepler, gerekse yeni tanışacağınız kimseler nedeniyle süregelen duygusal ilişkilerinizi değiştirmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz.

Rüyada altın kordon takmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kordon görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek kordonu kesmek zor ve kötü günlerin geleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada göbek kordonunu kesmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, verdiği sözleri tutacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına inanılır.

Rüyada saat kordonu görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet eder.

Rüyada kordon görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada kordonlu bebek görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada kordonsuz saat görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments