Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kordonlu saat görmek

Rüyada mavi kordonlu saat görmek

Rüyada mavi kordonlu saat görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, ana baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada mavi kordonlu saat gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kol saat kordonu görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kordonsuz saat görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati kordonu görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatının başarılarla dolacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat kordonu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bebek kordonu kesmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, bunun şans olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments