Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kordonlu saat görmek

Rüyada siyah kordonlu saat görmek

Rüyada siyah kordonlu saat görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, patlama noktasına geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada siyah kordonlu saat gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret eder.

Rüyada kol saat kordonu görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet eder.

Rüyada kol saati kordonu görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, sorunlarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada saat kordonu görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada kordonsuz saat görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments