Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordonsuz saat görmek

Rüyada kordonsuz saat görmek

Rüyada kordonsuz saat görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kordonsuz saat gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sorunların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada kordonsuz saat görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada saat kordonu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, itibarın sarsılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada kol saati kordonu görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kol saat kordonu görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kordon bağı görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments