Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordon bağı görmek

Rüyada kordon bağı görmek

Rüyada kordon bağı görmek güzelliklerle dolacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, umduklarını bulamayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada kordon bağı gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Rüyada kordon bağı görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada kordon bağı kesmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kordonsuz saat görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına işaret eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kordon takmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işarettir.

Rüyada göbek kordonu kesmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments