Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordon takmak

Rüyada kordon takmak

Rüyada kordon takmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, işlerine bereket geleceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kordon takmak gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada altın kordon takmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kordon takmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada kol saati kordonu görmek güvensizliğini yeneceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kordon bağını görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kazancını çoğaltacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments