Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Rüyada kordonu kesilmemiş bebek görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kordonu kesmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek malların çoğalacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, önünün kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kordonlu bebek görmek zararın gittikçe daha da artacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments