Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor yangın görmek

Rüyada kor yangın görmek

Rüyada kor yangın görmek yaşamının da düzene gireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kor yangın gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada kor yangın görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulur.

Rüyada korlu ateş görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten korkarak inmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin korktuğunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işarettir.

Rüyada kor alev görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments