Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor olmuş ateş görmek

Rüyada kor olmuş ateş görmek

Rüyada kor olmuş ateş görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işarettir.

Rüyada kor olmuş ateş gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada sobada kor ateş görmek şifa ve ilaç bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada kor ateşi görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kor ateşe basmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kor halinde ateş görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor ateşte yürümek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, başarısızlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Rüyada ateş ve kor görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments