Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korlu ateş görmek

Rüyada korlu ateş görmek

Rüyada korlu ateş görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, dileklerinin yerine geleceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada korlu ateş gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada ateş kor görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, güzel günlerin yaşanacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor ateş yemek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kor ateşi görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korlu ateş görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine rivayet eder.

Rüyada kor ateş görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobada kor ateş görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada kor ateşi söndürmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kor ateşe basmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments