Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin korktuğunu görmek

Rüyada eşinin korktuğunu görmek

Rüyada eşinin korktuğunu görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eşinin korktuğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada eşinin korktuğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, elinin darlaşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada sobada kor ateş görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölmekten korktuğunu görmek verimliliğinin artacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş kor görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak namaz kılmak büyük işlere girileceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kızının korktuğunu görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına işaret eder.

Rüyada korkarak kalkmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments