Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör karga görmek

Rüyada kör karga görmek

Rüyada kör karga görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör karga gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada kör karga görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga saldırısına uğramak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargayla uğraşmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargaya su vermek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerede karga görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga yaralamak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga emzirmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga vurduğunu görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments