Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek gözyaşının dineceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, umutlarının biteceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, heveslerinin biteceğine yorulur.

Rüyada kör kişi görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör insan görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada kör bebek görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör birini görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments