Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör olmak

Rüyada kör olmak

Rüyada kör olmak fesatlıklar içinde kalınacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kör olmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Rüyada kör bir adam görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kör yılan görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör insan görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalettir.

Rüyada bir gözünü kör görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada körlere yardım etmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, daima secde ve şükür edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör sevgili görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, bahtın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kör görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, sorunlarını gidereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments