Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör yılan görmek

Rüyada kör yılan görmek

Rüyada kör yılan görmek duygularının karşılık göreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kör yılan gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kör yılan görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işarettir.

Rüyada kör ebe oynamak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu kör görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kör görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sağlığının geri geleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada gözü kör kedi görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yeni bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işarettir.

Rüyada sevgilisini kör görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments