Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada körlere yardım etmek

Rüyada körlere yardım etmek

Rüyada körlere yardım etmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada körlere yardım etmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada kör adama yardım etmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada kör insana yardım etmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kör bir kıza yardım etmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işaret eder.

Rüyada kör kadına yardım etmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada körlere yardım etmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada kör birine yardım etmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada kör kıza yardım etmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments