Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör koyun görmek

Rüyada kör koyun görmek

Rüyada kör koyun görmek işindeki verimin artacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada kör koyun gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kör koyun görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, evlatlarının hayrını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek kötü yönde hareket edeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kör gözlü kedi görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Rüyada anneyi kör görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, hoşluk içinde olacağına, sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör kadın görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör bir adam görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işarettir.

Rüyada ölen birini kör görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Rüyada kör olduğunu sanmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments