Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek yeniden can bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, gülen yüzünün solacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın kör olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada kör insana yardım etmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işarettir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, güzel fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kör insanlar görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kör insan görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok üzüntü duyulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine tabir olunur.

Rüyada kör adamla evlenmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments