Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör kadın görmek

Rüyada kör kadın görmek

Rüyada kör kadın görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Rüyada kör kadın gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kör kadına yardım etmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kör bir kadın görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, çirkin bir iş yapmaya, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını kör görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına alamet eder.

Rüyada kör kadın görmek sorunların biteceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, insanları kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments