Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör olduğunu sanmak

Rüyada kör olduğunu sanmak

Rüyada kör olduğunu sanmak alım gücünde yükselme olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, iç sıkıntısına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada kör olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Rüyada kör olduğunu sanmak gösterilen sabrın tükeneceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak alım gücünü yitireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile sanmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada öleceğini sanmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin öldüğünü sanmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada adam öldürdüğünü sanmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu sanmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments