Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör hayvan görmek

Rüyada kör hayvan görmek

Rüyada kör hayvan görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hem dua alacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör hayvan gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Rüyada kör hayvan görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör etmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı kör görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kör kuyuya düşmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör serçe görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments