Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör etmek

Rüyada kör etmek

Rüyada kör etmek maddi kayıpların sona ereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kör etmek gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada kör sevgili görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kör olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sağır ve kör olmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada kör bayan görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kazançlı kapıların açılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin kör olduğunu görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments