Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorumlulukların azalacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada kardeşini kör görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemi kör görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulur.

Rüyada kör kuyuya düşmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini kör görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada renk körü olmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet eder.

Rüyada gözü kör birini görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet eder.

Rüyada kör birine yardım etmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments