Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör eşek görmek

Rüyada kör eşek görmek

Rüyada kör eşek görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet eder.

Rüyada kör eşek gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Rüyada kör eşek görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Rüyada kör göz görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sabrını zorlayacağına delalet eder.

Rüyada gözü kör olmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör hayvan görmek endişelerin sona ereceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Rüyada birini kör olarak görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Rüyada eşini kör görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Rüyada kör kişi görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments