Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör adamla evlenmek

Rüyada kör adamla evlenmek

Rüyada kör adamla evlenmek görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, düzeninin bozulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kör adamla evlenmek barış için adım atacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü kör adam görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kör yaşlı adam görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından arınacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kör adam görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kör adama yardım etmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada kör bi adam görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments