Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör birine aşık olmak

Rüyada kör birine aşık olmak

Rüyada kör birine aşık olmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kör birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Rüyada kör birine aşık olmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, enerjisini toplayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör tavuk görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Rüyada kör bir adam görmek yaşama sevincine kavuşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kör kadın görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kör olduğunu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kör görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, iyi habere delalettir.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments