Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör erkek görmek

Rüyada kör erkek görmek

Rüyada kör erkek görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör erkek gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada kör bir erkek görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada kör erkek görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kör bayan görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör insanlar görmek bahtın açık olmasına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada kör asker görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments