Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kör olduğunu duymak

Rüyada birinin kör olduğunu duymak

Rüyada birinin kör olduğunu duymak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin kör olduğunu duymak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını kör görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada babasını kör görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, aileyle iş yapmayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kör koyun görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, anne baba duasının alınacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini kör olduğunu görmek maddi açıdan ferahlayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kör bıçak görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör birini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, zayıflayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments