Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin kör olduğunu görmek

Rüyada ölen birinin kör olduğunu görmek

Rüyada ölen birinin kör olduğunu görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, problemleri teker teker çözeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Rüyada kör kadına yardım etmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi kör görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kör taklidi yapmak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Rüyada tek gözünü kör görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kör görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek kurulu düzenin yıkılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments