Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör insan görmek

Rüyada kör insan görmek

Rüyada kör insan görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, özel muamele göreceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işarettir.

Rüyada kör insan gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yeni adımlar atacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör insana yardım etmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına tabir olunur.

Rüyada kör insan görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, işlerin kapanacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kör insanlar görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada gözleri kör birini görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments