Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek üzücü haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Rüyada birinin kör olmasını görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek çok büyük hayır duası alınacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gecici kör olmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada kendini kör görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör at görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör bebek görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kör olarak görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments