Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopuk kablo görmek

Rüyada kopuk kablo görmek

Rüyada kopuk kablo görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Rüyada kopuk kablo gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada kopuk kablo görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kablo görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada uzun kablo görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kablo kesmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Rüyada ceyran kablosu görmek hayatının daha kolay olacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kablo görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kablo görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments