Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kablo kesmek

Rüyada kablo kesmek

Rüyada kablo kesmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kablo kesmek gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kablo kesmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada telefon kablosu görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek rahatlayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kablo görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kablo görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kablo döşemek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments