Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kablo görmek

Rüyada uzun kablo görmek

Rüyada uzun kablo görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kablo gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Rüyada uzun kablo görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kablo kesmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Rüyada yanmış kablo görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Rüyada telefon kablosu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan kablo görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, evlerindeki huzurun artacağına yorulur.

Rüyada bakır kablo görmek hak yolundan ayrılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kablo bağlamak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kablo görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments