Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kablo görmek

Rüyada mavi kablo görmek

Rüyada mavi kablo görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mavi kablo gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Rüyada mavi kablo görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada kablo çekmek başarılı ve kazançlı olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kablo kesmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kabloların yandığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kablo görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kablo görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kablo bağlamak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, varlık içinde yaşayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments