Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden düşmek

Rüyada köprüden düşmek

Rüyada köprüden düşmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, güç ve kudret kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Rüyada köprüden düşmek gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden suya düşmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada köprüde düşmek hak yolunu tutacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına inanılır.

Rüyada köprüye düşmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma köprüden düşmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada köprüden arabayla düşmek planların aksayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden düşmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments