Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden arabayla düşmek

Rüyada köprüden arabayla düşmek

Rüyada köprüden arabayla düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sözler sarf edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden arabayla düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Rüyada köprüden arabayla düşmek yokluğa, darlığa düşeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret eder.

Rüyada arabayla köprüden düşmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada köprüden geçerken düşmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, iş öğreneceğine işaret eder.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada köprüde düşmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Rüyada köprüden suya düşmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, para kazanmaya, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı inanılır.

Rüyada köprüye düşmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments