Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde düşmek

Rüyada köprüde düşmek

Rüyada köprüde düşmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Rüyada köprüde düşmek gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada köprüden geçerken düşmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden arabayla düşmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma köprüden düşmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada köprüye düşmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek geçiminin güçleşeceğine, refah düzeyinin düşeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada köprüden düşmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments