Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırat köprüsünden düşmek

Rüyada sırat köprüsünden düşmek

Rüyada sırat köprüsünden düşmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalettir.

Rüyada sırat köprüsü görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yeni bir hayata başlayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada en arka sırada oturmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada sırada beklemek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bir sırada beklemek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sırada oturmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, farklı şeyler deneyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments