Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden suya düşmek

Rüyada köprüden suya düşmek

Rüyada köprüden suya düşmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada köprüden suya düşmek gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köprüden geçerken suya düşmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet eder.

Rüyada köprüden suya düşmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada asma köprüden düşmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet eder.

Rüyada köprüden geçerken düşmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada köprüde düşmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprüden düşmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek çok yorulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments