Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün üzerinde durmak

Rüyada köprünün üzerinde durmak

Rüyada köprünün üzerinde durmak üçüncü gözünün açılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada köprünün üzerinde durmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprü altında durmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada köprünün üstünde durmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada köprünün ortasında durmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprüde durmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada köprü üzerinde durmak ondan faydalanacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada cam kenarında durmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulur.

Rüyada caminin kapısında durmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments