Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün ortasında durmak

Rüyada köprünün ortasında durmak

Rüyada köprünün ortasında durmak başarılarının artacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada köprünün ortasında durmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada köprünün ortasında durmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprüde durmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada köprünün üzerinde durmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde durmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet etmektedir.

Rüyada köprü üzerinde durmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü altında durmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iyi halin geleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada denizin ortasında köprü görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada akan suyu durdurmak uzun bir ömre sahip olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments