Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kenarında durmak

Rüyada cam kenarında durmak

Rüyada cam kenarında durmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iyi geçim halinde kalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada cam kenarında durmak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada cam kenarında durmak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına yorulur.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarinda durmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin kenarında durmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında durmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında durmak düşünmeden adımlar atayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet eder.

Rüyada nehir kenarında durmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada cam kenarında oturmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments